top of page
Läkare & Specialistläkare

Läkare & Specialistläkare
Nästa steg ska vara smidigt

Oavsett om du är nyutbildad eller erfaren specialist med många års erfarenhet så är du som läkare högst attraktiv på arbetsmarknaden. Du tillhör ett prestigefyllt yrke som fyller en viktig funktion i vårt samhälle. Ett yrke många av oss vänder sig till för såväl råd som hjälp. Vi på VårdMatch vill däremot hjälpa dig att smidigt ta nästa steg i karriären.

Trots att du är eftertraktad på arbetsmarknaden riskerar du att behöva ta dig an en lång och tidskrävande process. Som läkare vet vi att tid och energi är något man dessvärre inte alltid har i överskott. Vi hjälper dig att spara såväl dyrbar tid som energi i jakten på nästa utmaning.

Oavsett dina önskemål så finns vi här för att hjälpa dig att hitta rätt. För dig är det kanske en fråga om utvecklingsmöjligheter? Eller ett schema som passar in i livspusslet? Kanske är det bara en fråga om förmåner, ersättning eller nyfiken på bemanningsuppdrag?

I vårt formulär kan du ange vad som är viktigt för just dig. Låt VårdMatch hitta lämpliga matchningar och få representera dina önskemål.

En tidskrävande process

Som läkare är du eftertraktad och behovet på arbetsmarknaden är oftast stort.
Att navigera bland mängder av annonser och lediga tjänster kan stjäla mycket av din tid och energi i jakten på att hitta rätt.

Förhandling kan vara dränerande

För många upplevs förhandlingar som ett dränerande moment. Ett fram och tillbaka moment som tar mycket av energin man egentligen inte har. För somliga är det även ett stressmoment där man inte alltid är säker på vad man kan förhandla om eller vilka krav man kan ställa.

Ansökningar ska skrivas

Det är inte bara processen att hitta de tjänster som verkar intressanta. Därtill ska även ansökningar skrivas och CV:n uppdateras. Ytterligare ett moment som får många av oss att dra sig från att ta nästa steg i livet.

Det blev inte riktigt som tänkt

Att våga ta nästa steg i livet blir inte alltid som man tänkt sig. Tjänsten var kanske inte vad man hoppats eller det som lovades blev inte riktigt av. Risken att behöva börja om en krävande process är en barriär som får de flesta att överväga om det är värt att våga ta nästa steg.

Nästa steg är inte alltid så lätt

Nästa steg är inte alltid så lätt
DITT NÄSTA STEG SKA VARA ENKELT
VÅRDMATCH FINNS HÄR FÖR DIG

DITT NÄSTA STEG SKA VARA ENKELT
VÅRDMATCH FINNS HÄR FÖR DIG

Vägen till nästa möjlighet kan allt som oftast vara en komplicerad, krävande och dränerande process. VårdMatch finns här för att underlätta och hjälp dig genom att röja undan många av de barriärer som oftast hindrar oss från att ta steget som vi innerst inne vet att vi egentligen behöver ta.

Du som kandidat står i vårt absoluta fokus och det är utifrån dina önskemål som vi arbetar mot. För oss är det viktigt att du får ta nästa steg i livet och finna det som är rätt för just dig.

Klicka dig vidare till formuläret nedan. Fyll sedan i dina uppgifter och önskemål så kommer vi hjälpa dig in på nästa steg i livet.

Vi filtrerar åt dig

Slipp besväret att leta igenom mängder av annonser och hemsidor för att eventuellt hitta något av intresse. Låt oss matcha dig mot intressanta tjänster utifrån dina angivna önskemål. Fokusera istället på vad du älskar i livet och låt oss ta möjligheterna till dig.

Bespara dig både tid och energi

Låt inte tidsbrist, ork eller motivation stå i vägen för ditt nästa steg. Med VårdMatch slipper du slösa värdefull tid och energi på utdragna processer, annonser och ansökningar. Med VårdMatch får du tid och energi över samtidigt som du påbörjar resan mot nya utmaningar.

Nästa steg är viktigare än man tror

Att ta nästa steg mot nya utmaningar är en viktig del för vår personliga utveckling. Däremot är det sällan helt utan risk och ibland blir det kanske inte alltid som tänkt. Känns det inte helt rätt även efter att ha tagit nästa steg? Ingen fara, vi finns alltid här för att hjälpa dig att finna vad du söker och att det är under förutsättningar som du kan känna dig nöjd med.

Förhandling

För många är förhandling sällan förknippat med positiva känslor. Vi på VårdMatch är däremot med och representerar dina intressen även i förhandlingen. Låt oss ställa kraven som annars kan vara besvärliga att ställa mot sin potentiellt blivande arbetsgivare. För att verkligen trivas på din nya tjänst är det viktigt att du får rätt förutsättningar som just du är nöjd med.

Är du redo för nästa utmaning i karriären?

Är du redo så är vi det med!

Är du redo för nästa utmaning i karriären?

bottom of page