top of page
Personlig Assistent

Personlig assistent
För någon gör du en skillnad varje dag!

Som personlig assistent är du avgörande för många i vårt samhälle där ditt engagemang och empati gör en skillnad för någon varje dag. Villkor, förmåner och ersättning går däremot inte alltid hand i hand med efterfrågan och önskemål. Du brinner för ditt yrke, men att väl finna vad du söker kan vara en process som kan kräva mycket tid och energi.

Låt oss på VårdMatch hjälpa dig få tid och energi över till annat i livet. Vi representerar dina önskemål även i förhandlingarna och vårt mål är att du ska finna tjänsten som kan matcha dina preferenser.

En tidskrävande process

Inom personlig assistans är behovet allt som oftast stort. Att navigera bland lediga tjänster kan i sig bli en process som kräver mycket tid och energi.

Förhandling kan vara tufft

För många upplevs förhandlingar som ett stressmoment. Att inte vara säker på vad man kan förhandla om eller vilka krav man kan ställa när det kommer till schema, förmåner, ersättning, utvecklingsmöjligheter mm.

Ansökningar ska skrivas

Det är inte bara processen att hitta de tjänster som verkar intressanta. Därtill ska även ansökningar skrivas. Ett moment som får många av oss att dra sig från att ta nästa steg i livet.

Det blev inte riktigt som tänkt

Att våga ta nästa steg i livet blir inte alltid som man tänkt. Det blev inte så bra som man hoppats eller vad som lovades blev inte riktigt av. Risken att behöva börja om en krävande process är något som får många av oss att från första början ens våga ta nästa steg.

Nästa steg är inte alltid så lätt

Nästa steg är inte alltid så lätt
VÅGA TA NÄSTA STEG I LIVET!
VÅRDMATCH FINNS HÄR FÖR DIG

VÅGA TA NÄSTA STEG I LIVET!
VÅRDMATCH FINNS HÄR FÖR DIG

Vi alla vet att processen att ta nästa steg i arbetslivet kan allt för ofta vara komplicerat, krävande och omotiverande. VårdMatch finns här för att underlätta för dig genom att röja undan många av de barriärer som oftast hindar oss från att våga ta steget som vi innerst inne vet att vi egentligen behöver ta.

Du som kandidat står i vårt absoluta fokus och det är utifrån dina önskemål som vi arbetar oss mot att du ska våga ta nästa steg hitta vad som känns rätt för dig.

Klicka dig vidare till fomuläret nedan.
Fyll sedan i dina uppgifter och önskemål så kommer vi hjälpa dig in på nästa steg i livet.

Slipp letandet och jagandet

Låt oss matcha dig mot intressanta tjänster utifrån dina angivna önskemål. Slipp besväret att leta igenom mängder av annonser och hemsidor för att eventuellt hitta något av intresse. Fokusera istället på vad du älskar i livet och låt oss ta möjligheterna till dig.

Bespara dig både tid och energi

Låt inte tidsbrist, ork eller motivation stå i vägen för ditt nästa steg. Med VårdMatch slipper du bränna värdefull tid och energi på utdragna processer, annonser och ansökningar. Med VårdMatch får tid och energi över samtidigt som du påbörjar resan mot nya utmaningar

Nästa steg är viktigare än man tror

Att ta nästa steg mot nya utmaningar är en viktig del för vår personliga utveckling. Däremot är det sällan helt utan risk och ibland blir det kanske inte alltid som tänkt. Känns det inte helt rätt även efter att ha tagit nästa steg? Ingen fara, vi finns alltid här för att hjälpa dig att finna vad du söker och att det är under förutsättningar som du kan känna dig nöjd med.

Förhandling

Vi är med dig även i förhandlingarna där vi representerar dina intressen. Låt oss ställa kraven som annars kan vara besvärliga att ställa mot sin potentiellt blivande arbetsgivare. För att verkligen trivas på din nya tjänst är det viktigt att du får rätt förutsättningar och inte känner dig tvungen att tacka ja till villkor som du egentligen inte är nöjd med.

Är du redo att göra en skillnad?

Är du redo så är vi det med!

Är du redo att göra en skillnad?

bottom of page