top of page
Vårdbiträde

Du är värdefull och du är behövd!
Men kanske inte alltid så uppskattad?

Som vårdbiträde arbetar du med praktisk omsorg där ditt arbete gör skillnad för någon varje dag. Ett arbete som ställer krav på såväl kunskap som social kompetens och empati. Din dagliga insats gör skillnad och för många är den ovärderlig.

Däremot är det inte alltid som man känner sig ovärderlig. Allt eftersom tiden går kan det vara lätt att känna sig låst, stagnerad och även lite ”tagen för givet”. En nystart i livet kan många gånger vara just det man behöver.

Att börja på en ny arbetsplats är många gånger spännande och kan innebära nya möjligheter. Resan dit är däremot inte alltid så enkel som man önskar. Vi på VårdMatch finns här för att hjälpa dig att enkelt ta steget som du behöver i livet. Utifrån dina önskemål matchar vi dig med potentiella arbetsgivare där vi representerar dina intressen genom hela processen.

En tidskrävande process

För dig som vårdbiträde är utbudet många gånger stort. Att navigera bland mängder av annonser och
lediga tjänster kan stjäla mycket av din tid och energi. (Denna kan bli längre)

Förhandling kan vara tufft

För många upplevs förhandlingar som ett stressmoment. Att inte vara säker på vad man kan förhandla om eller vilka krav man kan ställa när det kommer till schema, förmåner, ersättning, utvecklingsmöjligheter mm.

Ansökningar ska skrivas

Det är inte bara processen att hitta de tjänster som verkar intressanta. Därtill ska även ansökningar skrivas. Ett moment som får många av oss att dra sig från att ta nästa steg i livet.

Det blev inte riktigt som tänkt

Att våga ta nästa steg i livet blir inte alltid som man tänkt. Det blev inte så bra som man hoppats eller vad som lovades blev inte riktigt av. Risken att behöva börja om en krävande process är något som får många av oss att från första början ens våga ta nästa steg.

Nästa steg är inte alltid så lätt

Nästa steg är inte alltid så lätt
VÅGA TA NÄSTA STEG I LIVET! 
VÅRDMATCH FINNS HÄR FÖR DIG

VÅGA TA NÄSTA STEG I LIVET!
VÅRDMATCH FINNS HÄR FÖR DIG

Vi alla vet att processen att ta nästa steg i arbetslivet kan allt för ofta vara komplicerat, krävande och omotiverande. VårdMatch finns här för att underlätta för dig genom att röja undan många av de barriärer som oftast hindar oss från att våga ta steget som vi innerst inne vet att vi egentligen behöver ta.

Du som kandidat står i vårt absoluta fokus och det är utifrån dina önskemål som vi arbetar oss mot att du ska våga ta nästa steg hitta vad som känns rätt för dig.

Klicka dig vidare till fomuläret nedan.
Fyll sedan i dina uppgifter och önskemål så kommer vi hjälpa dig in på nästa steg i livet.

Slipp letandet och jagandet

Låt oss matcha dig mot intressanta tjänster utifrån dina angivna önskemål. Slipp besväret att leta igenom mängder av annonser och hemsidor för att eventuellt hitta något av intresse. Fokusera istället på vad du älskar i livet och låt oss ta möjligheterna till dig.

Bespara dig både tid och energi

Låt inte tidsbrist, ork eller motivation stå i vägen för ditt nästa steg. Med VårdMatch slipper du bränna värdefull tid och energi på utdragna processer, annonser och ansökningar. Med VårdMatch får tid och energi över samtidigt som du påbörjar resan mot nya utmaningar

Det är viktigt att våga ta nästa steg. Vi finns alltid här för dig!

Att våga ta nästa steg är viktigt för vår personliga utveckling, men kommer sällan riskfritt. Även efter avslutad process finns vi här för dig då det för oss är viktigt att alla parter är nöjda och alla överenskommelse hålls. Blev ditt nästa steg inte som tänkt? Ingen fara, vi finns alltid här för att hjälpa dig att finna ett arbete du trivs och mår bra med.

Förhandling

Vi är med dig även i förhandlingarna där vi representerar dina intressen. Låt oss ställa kraven som annars kan vara besvärliga att ställa mot sin potentiellt blivande arbetsgivare. För att verkligen trivas på din nya tjänst är det viktigt att du får rätt förutsättningar och inte känner dig tvungen att tacka ja till villkor som du egentligen inte är nöjd med.

Är du redo att ta nästa steg?

Är du redo så är vi det med!

Är du redo att ta nästa steg?

bottom of page